INSTAGRAM

Thursday, April 21, 2011

cuba bukan terpaksa

As salam,

aloooooooha!!!

apa khabar orang kampung ?
ade yang rindu tak.. hik  hik hik .ya, saya bajet saya blogger famous

apa yang terjadi kepada diri saya?
baik saya jawab soalan saya.

Training kat Berjaya Times Square




sebelum tuh, kat Jalan Raja Chulan, pakai Jumpsuit gedabak arituh lipat atas die masuk ke dalam jadi seluar harem :P..ye macam nak gi Giant.



 malam cocktail party, jadi jumpsuit.

adakah anda berjaya melihat perbezaanya?!:P




Jumpa dengan Blogger FAmous Amous


 Cik epal!!! gambar amik dari blog Cik epal. jangan marah ye..:D



Training kat Puteri Resort, Melaka.
 



 Acelona, 23 Millionaire team from Indonesia, hampir kehilangan nyawa ketika gempar bumi di Padang.
Sanggup menniggalkan pengajian di Singapura dan kembali membantu rakyat Indonesia dengan nutrisi Herbalife.( Abaikan si baju merah tudung die yang tah ke mane-mane)


Us with Camy, a housewife, gemuk dari kecil , berjaya turunkan berat badan pernah tak mampu bayar bil klinik anak die RM25 , berjaya yakinkan Dr.Khadijah dengan nutrisi.Dia juga pernah jual dari rumah ke rumah dengan bawa anak dan troli letak barang.. Amazing. Now,she is a millionaire team.


Perut saya telah dikerjakan dengan makanan yang superb inih


.







Okay nevermind, lepas nih, kita minum shake Strawberry.

Shake Party kat rumah, Lorong Haji Tubari, Pontian.

alamak, tak amik gambar.. Thanx , sedara mara sudi datang... AIN. time kasih datang rase shake, nak rase banyak lagi message lah I...huhu...


alamak dah 2 pagi, ade lawatan bersama kanak-kanak riang pergi Muzium eh Library Shah Alam .
See you then. Any enquiries contact me okay, no.phone n e-mail kat sebelah atas kanan....okay.tatatititutu.


md : cube mecari kaitan tajuk dengan isi cerita. Patut ar kau tak sambung master.

Wednesday, April 6, 2011

DATang BULAN HARi-hari

As salam,


Parah-parah....

macam mana nak buat kalau dah period datang setiap hari

 Yang lagi masalahnya , kalau yang kenanya bukan perempuan tapi lelaki...Oops


Pernah jadi kat korang tak?,
Baik tak ngaku pun tak pe.


eh, ape kaitan dah pisang nih, 



Baiklah ni sebenarnya berkaitan dengan masalah sembelit dan buasir
yang kalau duk kat dalam tandas tu , berpeluh-peluh, kalau rakam video tuh..memang tak sanggup nak tengok.
Atau pun siap ade majalah ke, bawak surat khabar masuk toilet.

biasanye pengalaman sendiri lah kan,

SEBAB datang sembelit nih...

  • jenis yang melantak milo serbuk begitu sahaja.
  • Takpun konon nak minum nescafe ke, milo ais KAW gile.
  • Takpun makan pedas yang perghhhhhhhh.......
  • kurang minum air kosong.



 makan buah, tapi buah muda, tak cukup air, pastu gravy tak nak pedas lak tu kan


KAlau minum Aloe herbalife sure.... lancar jek
Cara dia bertindak
bersihkan vili dalam perut kita,
yelahkan dah berape lama hidup tah berapa tan tah dah lalu kat usus tuh,

maka, dia bagi cuci ngan servis ceh bagi pakej.
Kalau siapa yang gune nih, maka kalau dia minum Formula 1 (bagi mineral yang diperlukan) maka dia punye tindakan lagi cepat mah sebanyak 40%.

Produk ini selamat sebab dah berjuta orang yang guna, saya pun pernah minum, kawan saya pun pernah minum. Alhamdulillah, nothing bad happen except we go to toilet  next morning :P


Jadi, kalau ade sape nak produk untuk sembelit ni , tak yah malu-malu nak call atau sms


012-7448660 atau 013-4619041 (yuni)

kalau malu jugak atau nak jimat kredit

email : muna8_8muni@yahoo.com.my

ok, sekarang  tengah guna Scrub Daily Cleanser (Vit C) Herbalife.... setakat ni bekas jerawat tak hilang lagi, rancang nak beli krim die, tapi jerawat batu yang bak kata ZAhin sekilo meter nampak tu tak kuar lagih .. Alhamdulillah...
Tapi tak tau r kan kalau datang bulan (yang betul-betul punye), muncul ke tak jerawat.
Harap dapat tunjuk muka yang gebu bak Miss Malaysia Pahang....:P.... Nauzubillah.





sengih tetap ko ek..



md :  taip ' muka buasir' kat google , terus hilang selera mak.